VÄGNING

Imorse då jag vägde mig visade vågen minus 0.4 kg på de senaste två veckorna. Jag har käkat runt 3000 kalorier on dagen och verkligen gjort mitt bästa för att på riktigt öka maten nu men ändå går jag ner? Uh det är verkligen så sjukt mycket svårare än man tror att gå upp i vikt. Önskar jag bara kunde get it overwith och vakna upp imorgon med 10 kg mer på kroppen men det är ju inte så det funkar. Man måste kämpa och det är precis vad jag ska göra. 

Blir MER mat helt enkelt och totalt förbud mot kondition tills vågen pekar åt rätt håll igen. Ska försöka börja dricka mjölk/juice till varje mål. Dock är det en extremt stor rädsla, flytande kalorier. Känns liksom onödigt MEN you gotta eat it to beat it! Ska göra måltiderna ännu lite större också. Nu fan ska det gå! 

Jag väger mig just nu en gång varannan vecka men funderar på att väga mig en gång i veckan igen just för att det inte gått så bra med viktuppgången och för att följa upp det då med jämnare mellanrum.. Men jag vet inte. Tycker det är sjukt skönt att ÄNTLIGEN kunna väga mig så 'sällan' som nu då det var något jag gjorde varje dag förut. Vet inte riktigt hur jag ofta jag ska väga mig.. Känner mig ändå ganska bekväm med en gång varannan vecka nu. 
Visa fler inlägg