TACK OCH HEJDÅ

Jag känner nu att det är dags att avsluta denna blogg. Jag postar färre och färre i lägg här, jag har inte riktigt motivationen eller lusten att skriva men jag känner framförallt att jag är färdig. Jag har skrivit "min resa mot ett friskt liv" högst upp här och nu känner jag att det är nått. Jag lever nu ett friskt liv. 

Jag trodde det aldrig skulle gå att bli frisk ett tag men nu har jag bevisat för mig själv att det gör det visst. Jag tänker inte på mat hela tiden längre, jag räknar och bryr mig aldrig om kalorier, jag får inte ångest, jag bryr mig inte vad jag väger längre. Då jag ställer mig på vågen numera är siffran bara just det; en siffra. Jag kan äta på resturang och fika spontant (bara kul, gör det gärna) jag väljer det jag tycker låter godast och tänker inte på vad som är nyttigast osv. Jag går aldrig hungrig om jag ändå kan äta. Jag äter fastän jag inte är hungrig ibland för att jag vet att min kropp behöver näring. Jag är inte besatt av att äta med minsta skeden jag kan hitta och äta så långsamt det bara går. Jag har inga skl fearfoods längre, jag äter det jag är sugen på, det som bjuds och det som är godast. 

Jag är frisk. Ätstörningen är förbi mig, det är ett avslutat kapitel. Så till alla er där ute som kämpar, jag lovar; DET GÅR ATT BLI FRISK! 

Visa fler inlägg